Politie

Immobilise wordt al jarenlang gratis aangeboden en heeft zichzelf bewezen door een bijdrage te leveren aan het identificeren en terugdringen van eigendomsdiefstal.

Deze dienst wordt verzorgd door ReciperoXS welke ook een aantal andere diensten verzorgd die gezamenlijk het ReciperoXS Diefstal Reductie Ecosysteem vormen, een wereldwijde verzameling van eigendom intelligentie diensten, gericht op het identificeren en reduceren van eigendomsdiefstal. Bezoek, om meer te weten te komen over hoe de ReciperoXS oplossing werkt in verschillende industrie├źn, www.reciperoxs.nl.

Voor algemene informatie omtrent Immobilise kun je onze website doornemen. Als je een medewerker bent van de Politie en toegang wilt tot Immobilise of interesse hebt in promoten van de dienst, neem dan onderstaande informatie door:

Om de Nationale Immobilise Eigendomsregister te gebruiken voor het identificeren van gestolen goederen, potentieel criminelen of om het retourneren van eigendomen hebben medewerkers van de Politie toegang nodig tot de Nationale Politie Eigendom Register zoekfunctionaliteit, genaamd NMPR: www.nmpr.nl

Toegang wordt verstrekt door middel van een gebruikersnaam en een wachtwoord van het NMPR systeem. Houd er rekening mee dat je niet je Immobilise gebruikersnaam en wachtwoord kan gebruiken om toegang te krijgen tot NMPR. Voor meer informatie ga naar website van NMPR: www.nmpr.nl